mandag 24. oktober 2011

Grønn velourtights til Hanna

Den lilla velourtightsen jeg sydde til Hanna tidligere i høst er blitt mye brukt så nå har jeg sydd en til. Denne gang droppa jeg lommene da jeg syns de fikk den til å bli litt klumpete i linningen og da blir det ikke så pent under tunikaer og kjoler. Og så går det jo mye fortere å sy uten ;) Har også tatt av litt på bakstykkene, virker som str 98 har plass til bleierumper og da blir den litt for posete bak på Hanna. Så etter å ha droppet lommene, kortet inn litt bak, gjort linningen lavere og beina litt lengre så ble jeg veldig fornøyd med denne :D

Hanna bruker mye tunikaer og kjoler og da er disse tightsene helt supre. Varme og gode og vide nok til at hun kan ha strømpebukse eller ulltights under, men fortsatt smale nok til at det blir pent under tunikaer og kjoler :) Så disse tightsene er blitt en høstfavoritt hos oss, ikke umulig at det blir sydd flere av disse! Som dere ser av ene bildet så går de fint ned i støvletter også.

Mønster: Relax velourtunika fra Ottobre 4/11 (men uten lomme), str 98, men forlengede bein og litt justeringer bak og i livet.
Stoff: Petrolfarget stretch chenille fra Stoff og stil


2 kommentarer:

  1. Kjempesøt tights, myk og god :-) Kanskje jeg må sy en slik til min jente, hun vil bare gå med tights og har akutt behov for flere!

    Søt jente du har også :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Ja, det er kjempepopulært her i alle fall. Det er tights, men den varmer både legger og mammahjertet ;)

    SvarSlett