mandag 17. oktober 2011

Barselgave til lille S - og innlegg nr 100!

Ble litt overraska når jeg så at bloggen min hadde 99 innlegg... Så da blir vel dette innlegg nr 100, en milepæl i bloggverden :)

Lille søte S ble født i slutten av august og under trilletur med henne og mammaen i dag fikk jeg endelig overrakt barselgaven. Tenkte først å sy en kjole, men siden de har ei jente fra før så vet jeg at det er ting man får brukt mer enn kjoler til babyen samme hvor søte de er ;)
Så det ble kosebukse i velour, body og to smekker. Min egen lille Nella har fått være litt modell for bodyen siden den kommer mest til sin rett når den er på. Så får vi håpe på actionbilder av lille S etterhvert. Foreløpig er nok disse klærne litt i største laget for henne, men jammen meg så vokser de fort! Så om noen måneder har vel også S lår som modellen min ;)
Alle mønstrene her er kjente og kjære gjengangere hos meg. Kanting med tvillingnål går bedre og bedre så nå begynner ting å bli virkelig gøy!
Beklager litt dårlig kvalitet på produktbildene, jeg var sent ute til trilleavtalen da de ble tatt ;)

Mønster: Bodymønster str 74 fra Heilt Spesiell, Buksemønster str 68 fra Ottobre 4/11, eget smekkemønster
Stoff:  Rosa prikkejersey fra Textart, petrolfarget chenille fra Stoff og stil, oransje pingvinjersey fra Stoff & Stil, hvit jersey og ribb til kanting fra Stoff & Stil


9 kommentarer:

 1. Så nydelig! Bare elsker de prikkene og modellen var utrolig søt i den bodyen:-) Kan jeg spørre hvilke bodymønster du har brukt? Finner liksom ikke noen som virker greie nok ut, men denne så jo virkelig god ut:-)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar :D
  Dette bodymønsteret har jeg kjøpt av Heilt Spesiell http://heiltspesiell.blogspot.com/. Er utrolig fornøyd med det, enkle å sy og de sitter veldig fint :) Send henne en mail om du vil kjøpe det.

  SvarSlett
 3. Så flotte klær du har sydd i gave! Heldig jente som har fått de!

  SvarSlett
 4. I en sving og Kristin: Tusen takk :D

  SvarSlett
 5. så nydelig gave! Mottakeren jubler nok av glede! Heldig!

  SvarSlett
 6. Kjempe kjekk barselgave, kan tenke meg mottakeren blir fornøyd! :)

  SvarSlett
 7. Så flotte klær du har laget! Jeg liker veldig godt den bodyen, den var superfin! Når jeg blir venn med min CP, så skal jeg prøve meg på en sånn.

  SvarSlett
 8. Solveig og Lykke: Tusen takk! :D
  Ja, mottakeren ble glad og det er så morsomt! Håper på actionbilder etter hvert når hun vokser inn i den.

  Jeanette: Tusen takk :) Jeg har ingen CP, bare tvillingnål her, går fint det også :)

  SvarSlett