tirsdag 6. september 2011

Knuffel strikker!

Vel... etter å ha oppdaget syingens gleder så har jeg lagt strikkingen på hylla. Jeg blir neppe noe annet enn en middels god strikkerske... MEN i vår så fikk jeg endelig fullført denne strikkekjolen som jeg begynte på da jeg gikk gravid med Hanna... Men så var det noe hekling rundt kanten som jeg ikke fikk til... og så ble den atter liggende. Men i sommer fikk jeg hjelp av min snille svigerinne (jepp, det er tante Ann Helen igjen) som heklet kanten og på mirakuløst vis var den ferdig montert også når hun leverte den tilbake :D Men så skulle den vaskes, presses og en knapp skulle inn og tro det eller ei.... der ble den atter en gang liggende! Men forrige uke kom min mor på besøk og etter den da ble vasket og presset så klarte jeg å sy i knappen!
Så her er den da, i all sin prakt! Nærbildene avslører svak strikketeknikk, men heklekanten er nydelig! Og heldigvis er modellen også nydelig ;)
Nå legger jeg nok strikkepinnene på hylla, det er mange rundt meg som kan dette bedre...
Legg forresten merke til de supersøte sokkene, de er det min mor som strikker, men de fortjener sitt eget innlegg, og det vil de få!

Mønster: Strikkedesign no 161-1 fra Gjestal
Garn: Gjestal Baby Ull 100% merinoull

3 kommentarer:

  1. Så fin! Deilig med ullkjole utover vinteren. Du har vært flink med størrelsen, for det ser ut som hun sikkert får brukt den hele sesongen :)

    SvarSlett
  2. Gulltann: Tusen takk! Nå er det jo heklekanten som gjør hele kjolen da, og den har ikke jeg heklet, he he.

    Kristin: Tusen takk :) He he, har vel mer vært heldig siden den ble påbegynt når jeg gikk med Hanna som skulle bli junibarn og så ble den nå ferdig til aprilbarnet Nella ;)

    SvarSlett