tirsdag 20. september 2011

Babykjole fra Ottobre 4/11

Noen ganger går ALT galt og på denne kjolen viste det seg å hvile en forbannelse over ermene... Man skal ha et klart hode når man syr og det hadde jeg tydeligvis ikke lørdag kveld... Søndag morgen gikk det opp for meg at jeg hadde montert dem opp-ned.... etter å ha sprettet og klipt nye ermer gikk montering vesentlig lettere og til slutt så ble den faktisk veldig søt! Dog er den skjev så jeg vurderer å sprette opp ene sidesømmen, men vi får se om jeg gjør det... Inspirert av Gulltanns variant av denne kjolen så sydde jeg på et pyntebånd som matchet perfekt den lilla babycorden. Dette var første gang jeg sydde med elastisk undertråd og det var virkelig ikke noe å grue seg for! Babykorden er fra Textart og er helt utrolig nydelig i både kvalitet og farge!

Mønster: Babykjole fra Ottobre 4/11. Str 74.
Stoff: Lilla stretchfløyel fra Textart. Pyntebånd fra Etsy.com


5 kommentarer:

 1. Så nydelig kjole og søt modell <3

  SvarSlett
 2. Dette mønsteret har jeg sett i Ottobre, men var ikke så interessert. Men, når jeg ser kjolen din så tenker jeg at den egentlig er litt fin! Får se om jeg prøver den selv en gang også.

  Utrolig hvor forskjellig intrykk forskjellige stoffer gir!

  Jeg har også hatt en periode hvor bånd var morsomt. Fint med litt ekstra detaljer.

  SvarSlett
 3. Oi... litt treg til å svare her ser jeg...

  Kristin: Tusen takk :D

  Gro: Ja, dette mønsteret viste seg å være kjempefint. Tror jeg skal sy en til etterhvert :D Er ikke så flink til å pynte med bånd, men prøver å få gjort det innimellom :)

  SvarSlett
 4. Selv om det gikk trått underveis må jeg bare si at dette var en visdunderlig vakker kjole, -og så skjønne jenter du har!!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar :D

  SvarSlett