fredag 19. august 2011

Veloursmekker

Jepp, det vi trenger i knuffelhuset er mer smekker.. ;) Men så har det seg sånn at jeg hadde en bestilling på to smekker. Og når jeg først var i gang så sydde jeg opp avklippene fra de siste ukers bukseproduksjoner. Lille N er jo kommet i siklealder nå.

Stoffet er strengt tatt stretch chenille og ikke velour da. Deilig og mykt mot halsen og godt å spise på for små babyer (for det gjør de jo). Har nok en gang testet ut et nytt mønster på smekke, skal prøve å få tatt actionbilder av lillesnuppa i dem senere i dag.

Denne gang sydde jeg med tretråds-overlock og det gjorde stor forskjell i svingene! De ble mye jevnere og finere. Kan jo hende jeg er blitt flinkere med overlocken også da :P


Stoff: Lys grå, lys rosa, koksgrå og rosa stretch chenille fra Stoff og Stil på forsiden. Baksiden er av et hvitt fleecepledd fra IKEA.

Mønster: Eget, under stadig utprøving.

4 kommentarer:

 1. Flotte smekker! En lur idè å spisse endene i stedet for å konte seg sundt svingene :) Må prøves!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk :D
  Og ja, det gjør ting mye enklere! Men det blir mer jobb med å feste tråder da... :P

  SvarSlett
 3. Supre smekker! Må lage en haug av disse tror jeg. Gutten min på 2 sikler fortsatt som bare det..hehe..og de gamle smekkene er ikke lekre lenger akkurat :-P Hvordan type søm har du rundt?

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Sally. Storesøster på 2,5 er endelig ferdig med smekker her nå som alle tennene er ute... men lillesøster har jo stort behov kan man si... :P Veloursmekkene er veldig deilige, myke og gode mot huden :) Jeg har brukt overlocken på disse så det er en vanlig tretråds-overlock.

  SvarSlett