mandag 15. august 2011

Bursdagsgave til nabogutten

Vi var i 4årsdag hos nabogutten på søndag og jeg hadde med en hjemmesydd joggebukse. L er opptatt av dinosaurer og favoritten er visst en Triceratops. Så etter å ha google denne (for meg) ukjente dinosauren så tegnet jeg en og brukte som applikasjon. Mønsteret er det samme Ottobre-mønsteret som jeg brukte til Hannas elefantbukse. Tror ikke L er noe bredere enn Hanna og den var mer enn stor nok til henne så jeg brukte str 98-mønsteret som lå ferdig utklipt og la bare til noen cm i lengden :)

Lommene gikk mye enklere denne gang (jeg tok meg tid til hjelpestikninger...), men under påsying av midjeribb så "åpnet" den ene lomma seg litt :( Sydde knapphull i ribben denne gang og tilhørende bånd for å tre i. Så gjør det ikke om den skulle være litt vid oppe. Dessverre flytta ribben seg litt under påsying så hullene ble ikke helt midt på... Har også kjøpt meg vliesofix siden sist noe som gjorde applikeringen langt enklere (og mer vellykka). Under applikasjonen har jeg brodert "TRICERATOPS" med symaskina. Dessverre forsvant skriften litt i det gråmelerte stoffet og er vanskelig å lese...

Håper buksa passer og blir en god kosebukse på regnværsdager som denne!

Mønster: High Jump fra Ottobre 4/11, str 98 forlenget til 104
Stoff: Grå isoli og blå ribb fra Stoff&Stil

Har fått ønsker om mer detaljbilder så denne gang prøver jeg på det :)

Dinosaurbukse

Knapphullene kom litt skjevt under påsying av ribb...

Midjeribb med bånd

Applikasjon av Triceratops

Lommer

Deilig ribb på beina

Mykt, deilig joggebuksestoff på innsida

Og sånn ser vranga ut!

4 kommentarer:

 1. Den var kjempestilig! Kjempeflott med de lommene og dinosauren er jo prikken over i'en:-) Heldig liten nabo du har:-)

  SvarSlett
 2. Så flott og forseggjort gave! Kule lommer foran :)

  SvarSlett
 3. Så fine bukser, og tusen takk for kommentar i bloggen min!:-)

  Ha ein flott sondagskvell!:-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentarer :D

  SvarSlett