onsdag 28. desember 2011

Flere julegaver - støvlettholdere

Kjapp regning viser at jeg i år sydde 22 ting og strikket ytterligere 5 ting som havnet under juletrærne hos venner og familie. Siden jeg er fersk i gamet er jeg aldri så lite stolt ;)

Støvlettholdere ble det sydd mange av. Det er en morsom gave som ikke tar opp plass hos mottaker (faktisk sparer plass) og som de fleste ikke har fra før. Lett å sy er det også, men det er mange sømmer allikevel og de kommer jo i par og skal pakkes med vatt og ris og syes sammen for hånd... legg til påsying av merkelapper og bånd så er det ikke noe kjapt prosjekt å sy et par... men dog fikk jeg ferdig 11 par før jul! Et har dere sett før, det ble gitt i gave til ei venninne i november, og de ytterligere 10 ble julegaver til bestemor, ei tante, svigerinner, nieser og venninner.

De grønne stoffene kommer fra lykkeposer på Stoff & Stil, det rosa er siste bit av en duk fra Kremmerhuset og det siste stoffet kommer fra Billigkroken på IKEA.
Mønsteret er fra bloggen House of Hopen.

 

7 kommentarer:

 1. Kanskje jeg må prøve meg på et par slike støvleholdere??? Ser jo innmari kjekt ut og jeg irriterer meg jo stadig skakk over de høye støvlene som tipper og ligge langplate utover gangen....

  Ha en fortsatt flott romjul :)

  SvarSlett
 2. Ja, det syns jeg du skal gjøre. Skal innrømmes at det var kjedelig å sy 11 par på en gang, men egentlig er det en morsom og grei ting å sy. Og ikke minst praktisk! Trenger et par til selv må bare finne motivasjonen til det ;)

  Fortsatt god romjul til deg også!

  SvarSlett
 3. 22 sydde og 5 strikkede ting under juletrærne - jeg er imponert! :-) Kule støvlettholdere!

  SvarSlett
 4. Tusen takk, ja jeg er litt imponert selv også ;)

  SvarSlett
 5. Så mange flotte støvlettholdere du har sydd! Lurer på når jeg skal komme så langt at jeg får gjort det selv? Har senest i dag irritert meg over slappe støvletter som ligger og slenger...

  SvarSlett
 6. Så flotte støvlettholdere! Ble noen slike fra meg under noen trær også :) Men jeg var ikke så grei som deg, at jeg skrev lapp om hva det var ;)

  SvarSlett
 7. Kristin: Tusen takk! Jeg kan trøste deg med at jeg også mangler et par jjeg aldri får sydd meg... ;)

  Silje: Tusen takk :) Den lappen lyver litt, kun min mormor fikk den, resten fikk beskjed om å gjette og spørre meg om de sto fast ;) Var mye gode forslag!

  SvarSlett