lørdag 11. juni 2011

MeiTai fra Made by me

MeiTai er noe jeg har hatt lyst på helt fra H var liten baby, men jeg har kviet meg litt på å begynne på prosjektet. Men nå har jeg hoppet uti det og fikk sydd meg en i går som ble ferdig sent i natt :) Det tok ganske lang tid å sy da det er en del "dill"; bare stroppene tar lang tid med mange meter søm, vrenging og innstapping av platevatt. Men Meitaien var ikke vanskelig å sy så andre som gruer seg kan bare sette i gang, man må bare ha litt tålmodighet :D
Da lillesøster (som er den tiltenkte brukeren) sover nå så stilte storesøster opp som noe motvillig modell...

Mønster: "Lilutai" fra syboka Made by me
Stoff ytre panel og stropper: Kraftig oransje og militærgrønn cordfløyel kjøpt på auksjon på sykroken.net
Stoff indre panel: Tynn bomull med oransje elefanter fra Stoff og Stil, samt hvitt bomullslerret fra restebordet på Stoff og Stil som stabiliserende mellomlag.


5 kommentarer:

 1. Så fin meitai!
  Liker også veldig godt kjolene i innlegget under:-D

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Solveig :) Jeg ble veldig fornøyd med meitaien :) Og matchende kjoler var overraskende morsomt, må nok sy en matchende til lillesnuppa også :P
  Har vært innom bloggen din også, du syr mye fint! :D

  SvarSlett
 3. Så fin den blei! Eg ser det florerar med prosjekt frå denne boka i bloggane for tida, eg blir meir og meir frista. Takk for at du vil vere med på konkurransen min!

  SvarSlett
 4. Jättefin! Jag har hört en del om "eran" norska sybok! Hoppas jag får tag på den nån gång. :)

  /Agneta
  *sybehör och tyger från Asien*

  SvarSlett
 5. Elisa: Tusen takk! Ja, det er ei fristende bok som gir inspirasjon og sylyst :) Leker veldig godt bloggen din, takk for gode tips og oppskrifter!

  Mrs Bao: Tusen takk! Boka kan du nok bestille og få tilsendt. Vet de selger den på Bokkilden i alle fall, jeg bestilte min derfra :)Fin blogg du har, jeg legger meg til som følger :)

  SvarSlett