onsdag 22. juni 2011

Forklekjole fra Fryd+Design

Jeg jobber meg videre i Made by me-boka og denne gang var det forklekjole fra Fryd+Design som sto for tur. Mønsteret er fra 6md - 1 år og snuppa mi er bare 2 md, men med knappene litt langt inne på stroppene bak så syns jeg den satt ganske bra på :) Disse kjolene er jo veldig anvendelige. For det første er de tosidig og vrangsydd så de kan brukes på begge sider. Denne mangler dog knapper på andre siden ennå, men det kommer! Og for det andre kan den brukes som tunika/topp til de er ganske gamle. Som dere ser av bildene så er den fin som topp for storesøster som bruker størrelse 98 :)

Materiell: Stoff fra Stoff og stil, knapper fra Etsy
Ny lærdom: Prøvde knapphullsfunksjon på maskina for første gang og det gikk som en drøm! Lot maskina sy i knappene også :D


4 kommentarer:

 1. Veldig søt. Jeg skal også jobbe meg gjennom den boka. Blir spennende

  SvarSlett
 2. Det er jo kjempegøy å se alle disse modellene oppsydd - flink du er!! :)

  SvarSlett
 3. Knapphullsøm og sydd i knapper med maskin, imponert! Det har jeg aldri dristet meg til...
  Veldig fin kjole!

  SvarSlett
 4. Ann Kristin: Tusen takk :D Ja, den er virkelig inspirerende :)

  Maren: Tusen takk :D Ja, morsomt å se hvor mye likt, men allikevel veldig forskjellig som kommer ut av denne boka rundt omkring i bloggene nå :)

  Inger: Tusen takk :D Knapphull og knapper var veldig greit. Var bare å finne rette innstilling og trykke på start så ordna den opp selv. Så kan man ta seg et glass vin i mellomtiden ;)

  SvarSlett