mandag 13. mai 2013

Stoffslanking ga skjørtebonanza!

Jeg har justert litt på skjørtemønsteret mitt og gått gjennom restekassen etter store nok biter til å sy barneskjørt av. Det ble da til ikke mindre enn 20 skjørt... så her må dere belage dere på flere skjørterelaterte innlegg når jeg får ferdigstilt og fotografert dem alle... Alle stoffene her kommer opprinnelig fra Stoff og stil og ble nå plukket opp fra restekassen. Er egentlig fascinerende hvor mye man kan få ut av rester :D
Alle mønstre er mine egne.

Først ut er to skjørt med skråbånd. Det rosa silkeskjørtet har Hanna gitt bort til venninna si, Emilie. Det lilla prikkeskjørtet er solgt. Min vanlige fotomodell gikk på streik på søndag så nabojenta stilte opp som modell ;) 
 

Men nabojenta ville jo også ha skjørt! Hun fant seg et lilla småprikkete i bunken og fikk selv velge ut skråbånd og knapp. Stor stas :) 
Det siste skjørtet i denne omgang er min del av en byttehandel. Naboen stilte opp og klippet panneluggen på meg og jentene for et par uker siden og i "betaling" fikk hun et skjørt til eldstemann og bukse og smekke til yngstemann :) Stoffet til skjørtet fikk eldstemann velge ut selv.
 
 

1 kommentar:

  1. Tenkjer barna synest det er gøy med nye, fargeglade skjørt!

    SvarSlett