onsdag 25. januar 2012

Stripet velourgenser til Nella

Det herlige prikkestoffet fra Sydilla som jeg viste i forrige innlegg skal bli gensere. Men da ville jeg først teste litt i et billigere stoff. Så derfor har Nella nå fått ny genser i stripevelour fra restebordet på Stoff og stil og rød ribb fra samme sted. Jeg har tatt utgangspunkt i et grunnmønster fra Welinder, men det ble altfor vidt. Så det er smalnet inn en god del. Halsåpningen ble jeg veldig fornøyd med denne gang, har drevet med en del prøving og feiling der, men dette funker! Deilig, myk ribb nede og på ermene, men den på ermene kunne med fordel vært strammere. Ermene ble også litt lange, men de vokser hun vel inn i ;-) Og herlig med noe annet enn rosa og lilla til en forandring :)
Og snuppa, som fyller 9 måneder i morgen, har da begynt å stå uten støtte! Litt dårlig stil på bildet siden hun kun hadde glatt strømpebukse på, men men.
2 kommentarer:

  1. Så fin den genseren ble.. Har akkurat bestilt og fått i hus litt stoffer som skal testes ut. og etnytt mønster i fra mamu-design, som må prøves.. Stoffene henger til tørk, og jeg verker etter å begynne . :-))
    Ha en fin torsdag, gleder meg til å se mer av det du lager :-)
    Klem Heidi

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar! Har vært innom din blogg også og lagt meg til som følger, spent på hva du får ut av det nye mønsteret :)

    SvarSlett