tirsdag 1. november 2011

Ny velourgenser til Nella

Det syes en del julegaver nå og siden tiden begynner å bli knapp så var planen var å kjøpe noen velourgensere til Nella. Men etter å ha trålet Lindex og H&M uten å finne en eneste varm genser så fant jeg frem stoff og symaskin i stedet. 
Har tatt utgangspunkt i mønsteret fra Ottobre 4/11 som jeg testet på stjernegenseren tidligere, men gjort en del endringer. I stedet for å legge opp, så har jeg sydd på ribb nede, da sitter den bedre når Nella kryper rundt og den får lengre brukstid. Sydde også på ribbmansjetter i ermene i stedet for smal kanting. Halsåpningen har også fått litt bredere ribb, samt at ribben nå avsluttes i halsen og ikke går ut til skuldrene som originalt var i mønsteret.
Ble veldig fornøyd med denne genseren, endelig en genser som sitter tett og godt i halsen! Jeg er ikke glad i konvoluttåpninger på babyklær og et av bildene under av Nella på magen ved siden av genseren viser dere hvorfor jeg ikke liker dem ;.) Stoffet var også veldig fint, og ikke minst mykt og godt. Den observante bloggleser vil se at jeg har tatt meg tid til å matche stripene foran og bak, det er mer enn man kan si om de fleste butikkjøpte klær ;)
Buksen modellen har på er forresten cordfløyelbuksen fra tidligere.

Mønster: Baby Basics genser fra Ottobre 4/11, men med mange endringer
Stoff: Lilla og hvit stretch chenille og lilla ribb fra Stoff&Stil 

 


5 kommentarer:

 1. Knallfin genser på nydelig lita snuppe! :-) bra modifisering av mønsteret ja!

  SvarSlett
 2. Mange nyydelige bilder!! Takk for tips av endringer i mønsteret, og likte veldig godt at du fikk matchet stripene:)

  SvarSlett
 3. Så flink du er asså, Evy! Klärne ser skikkelig deilige ut også. H & N er heldige!

  Klem, Trine

  SvarSlett
 4. Oioi, det gikk i ett fra begynnelsen av november og til julefreden senker seg så jeg er uhøflig sent ute med å svare...
  Men, tusen takk alle sammen! Søte dere! :D

  SvarSlett