tirsdag 15. mars 2011

Støvlettholdere

Den siste uka har det vært sykdom og atter sykdom her i huset og da har symaskina stått urørt, men nå som snuppa er frisk og jeg bare er litt slått ut av allergi og forkjølelse er det fint å sysle med noen småprosjekter igjen.
Å sy meg støvlettholdere er noe jeg har tenkt på siden jeg så Gulltann hadde sydd seg slike i november. Men av og til er det langt fra tanke til handling her i huset. Men da jeg så House of Hopens tutorial på sykroken skred jeg til verket i dag.
De er veldig enkle å sy, og med tutorialen trenger man virkelig ingen syerfaring for å få til disse :) Og så utrolig deilig det er å få støvlettene opp i stående stilling! Og med litt flaks kommer vel våren snart slik at de kan gå i sommerlagring stående :)
Stoffet er egentlig en duk fra Kremmerhuset. Apebånd og platevatt fra Stoff & Stil. Ris fra Coop ;)

3 kommentarer:

 1. Kuuule! Dette må jeg prøve meg på, har noen støvletter som virkelig sliter litt... :-)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 2. Heisann,

  Så utrolig hyggelig at du har brukt tutorialen min og lagd deg et par støvlettholdere! Det er veldig moro for meg å se!!! Jeg elsker stoffet du har brukt, det var helt herlig!!!
  Ja, gid våren måtte komme snart, så kan støvlettene få stå sirlig oppbevart mens vi nyter sol og sommer!

  1000 takk for veldig fin omtale av tutorialen også!!!

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett
 3. Nina: Tusen takk. Jeg har også et par til som trenger samme service, så jeg må nok sette meg ned og lage flere :D

  Solveig; Takk for tilbakemelding. Ja, det stoffet er så fint, bare synd det er en duk så jeg ikke har metervis av det :P Og langtidsvarselet sier at vår og sol er på vei her i Oslo i alle fall! :D

  SvarSlett