onsdag 4. januar 2012

Første 2012-plagg ut - matchende joggebukser til Hanna og Nella

Sant å si så er det fortsatt et par ubloggede plagg fra 2011, men så er det jo morsommere å blogge det man nettopp har sydd. De siste 2011-tingene får komme sånn innimellom når jeg ikke har noe nytt å melde ;)

Ungenes kleskommode er stappfull, men Hanna mangler faktisk joggebukser av alle ting. Og det kunne jo mor gjøre noe med! Etter julegavarushet i november/desember var det behagelig å sy til egne unger og helt uten tidspress. Tok meg tid til å tegne og sy på sommerfuglapplikasjoner og har kost meg veldig med syingen av disse matchende joggebuksene. Og Hannas glede da hun så de ligge ferdig på sofaen da vi kom hjem fra barnehagen i dag var helt fantastisk: "Åååå, er buksa til meg og søster ferdig?? Såååå fin, kan jeg prøve på nå? Med en gang? Nella også?? Åååå, den passa akkurat! Tuuuusen takk!"

Sommerfuglene er tegna på frihånd og av en eller annen mystisk grunn så havna den ene opp-ned på buksa... men sommerfugler flyr jo litt sånn i salto så det får så være. Og egentlig ikke så lett å se hva som er opp og ned på dem uansett ;) I tillegg til sommerfuglene har buksene fått navnene på ungene på andre beinet. Actionbilder av de to snuppene er tilnærmet umulig for tiden, men jeg har da gjort et forsøk ;)

Mønster: High Jump str 98 fra Ottobre 4/11 (sløyfet lommer) og City Mouse str 74 fra Ottobre 4/11
Stoff: Brun isoli, knall rosa ribb og en restebit av det herlige rosa blomsterstoffet, alle stoffer fra Stoff og stil

Beklager dårlige bilder, både pga dårlig lys og dårlig fotograf... (og på actionbildene ufokuserte og i overkant viltre modeller...). Vennligst se også bort fra rotet (Hanna hadde fått pakke fra Bokklubben i dag) og alt rusket på gulvet (jeg har faktisk støvsugd en gang i dag.. det skulle man ikke trodd når man ser bildene...)
 

5 kommentarer:

 1. Kjempefine bukser! Synes det er så koselig med personlige klär med navn på!

  SvarSlett
 2. Så supre joggebukser da. De ble jo kjempefine og satt kjempefint på. Og all skryt til modellene da. De var jo utrolig skjønne :)

  SvarSlett
 3. Buksene er kjempefine! Og jentene også:) Skrev det på sykroken også, men gode ting kan jo ikke sies for ofte:) Så søte de er i søskenmatch.

  SvarSlett
 4. så fine bukser! Nydelige sommerfugler og jenter:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen! Bukser har vist seg å være veldig morsomt å sy, og det er litt stas med alfabetfunksjonen på symaskina ;) Og jeg klarer ikke å dy meg, innimellom må jeg sy matchende sett :D

  SvarSlett