fredag 14. desember 2012

Lilla gekkoblomster til storesøster

Etter utallige runder vindusshopping på gekkoshop ble det til slutt handlet lilla blomster! Disse ble omgjort til en kjole til Hanna. Matchet den med grå stjernejersey, men ble ikke fornøyd med kombinasjonen. Sprettet derfor opp hele greia og sydde den på nytt. Og nå syns jeg den ble kjempefin! :D

Lilla ribb fra Stoff og stil matchet perfekt og lommer gjorde det lille ekstra (lommer er veldig viktig når man er 3 år). Lang ribb på ermene gjør at den varer lenge som tunika.
Snuppa hadde på seg kjolen på symesse og viste den stolt frem til Gekko ;) Mens lillesøster showet på Sydillas stand i limegrønne feer :P Man må da drive litt reklame!

Mønster: Utgangspunkt i Fancy Mix, str 116, men gjort en del endringer, bl.a. gjort om fra genser til kjole, lagt på lommer, smalnet litt etc.
Stoff: Lilla blomster fra Gekko og lilla ribb fra Stoff og stil.


4 kommentarer:

 1. Så herlig! Kjempefin altså! De lilla blomstene til Gekko er helt fantastiske. Har sydd litt av de selv og har mer liggende. Nå ble jeg inspirert til å sy litt av det igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :D
   Ja, disse blomstene er nydelige! :D Jeg har sydd en kjole til også, men den er julegave så den blogges vel etterhvert ;) Og så kjøpte jeg sommerfuglene til Gekko på symessa, de gleder jeg meg virkelig til å sy av!

   Slett
 2. Nydelig kjole, trur eg såg den i bruk på messa:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skulle ikke forundre meg ;) Og takk!

   Slett