søndag 3. juni 2012

Jeg har fått min første award!

Jeg fikk en hyggelig overraskelse på bloggen på mandag, min første award, Liebster Blog Award fra I en sving! Her har det gått i ett siden mandag, jeg starta i jobb igjen tirsdag morgen og vi har hatt besøk i huset siden torsdag. Så da har jeg ikke fått tatt dette innover meg skikkelig før nå, en stille stund på en søndag.

Tusen takk til I en sving for oppmuntring og hyggelige ord! Hør bare hva hun skriver:
"Knuffel er full av fargerike påfunn foran symaskinen. Det er alltid masse inspirasjon å hente på bloggen hennes og jeg er stadig innom for å la meg imponere over alle de flotte kreasjonene."


Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med 200st prenumeranter eller färre.
  
In order to accept the award, the recipient will:  
1. Thank the person who gave you the award. 
2. Link back to that person’s blog. 
3. Copy and paste the award to your blog.
4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition. 
5. Let those blogs know by leaving them a comment. 

Så er det da min tur til å sende denne bloggen videre til noen av mine medbloggere:

Jeg vil starte med en nykommer i bloggverdenen: Monster Lovin'. Hun blogger i hovedsak om sine to hobbyer, mat og sying. Syingen er hun fersk på, men det er ikke lett å se av klærne hun tryller frem med den nye Paffen sin :)

Min neste award går til en av de bloggerne jeg har fulgt hele tiden siden jeg selv fikk sydilla: House of Hopen. Solveig er en kunstner ved symaskina og er av de snille bloggerne som lager tutorials som vi andre har stor glede av!

Min tredje award deler jeg ut til Atina som er en av mine største inspirasjonskilder. Hun er vanvittig effektiv og lager utrolig mye fint.

Min fjerde award går til TonjeSara med bloggen Buttonsfly. Hun lager mye lekkert og er flink til å gjøre sine egne, unike ting. Jeg er spesielt begeistret for luene hennes og ikke minst iPad-coverene som jeg så gjerne skulle fått tak i mønsteret på ;)

Min siste award går litt utenom sybloggerne: SanneLippa. Hun lager spenner, smokkeholdere, navneskilt og navneknapper. Jeg elsker å pynte mine småsnupper med SanneLippa-spenner og er stadig innom bloggen hennes og snoker i nyhetene.
  
En fortsatt hyggelig søndag ønskes både awardvinnerne og andre lesere!
2 kommentarer:

  1. Så godt at jeg fikk spredd litt glede. Velfortjent award til deg og den kjempekoselige bloggen din. Titter stadig innom og syntes det alltid er flotte saker på gang. :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Dette var hyggelig :)

    SvarSlett