fredag 25. mai 2012

Barnehagefotografering i et gammelt dynetrekk

Vel, det var ikke meningen at Hanna skulle få ny kjole til fotograferingen i barnehagen siden hun har skap og kommode fullt av fine klær... men så hadde det seg sånn at jeg hadde sydag med ei venninne i går og da ble jeg inspirert til å prøve meg på en knytekjole. Og med 27 grader i dagens værvarsel ble det til at det ble dagens barnehageantrekk. Gamle dynetrekk er jo deilig myke og en knytekjole er luftig i varmen. Og når det viser seg at dynetrekket har tilhørt min fars barnløse tante er det jo også nostalgisk gjenbruk :)

Kjolen er rynket foran og bak med strikk. Rynkingen hadde nok blitt bedre med en smalere strikk, men det var jeg tom for... Prøvde litt ulike teknikker for å sy på strikken så det ble vesentlig mer rynk foran enn bak, det sier vi er et desigelement! Prøvde meg for første gang på å lage skråbånd selv og bortsett fra at det går med en del stoff når man klipper på skrå så var det ikke noe problem :)

Bildene er tatt før sola er kommet ordentlig opp og med en modell som hadde hastverk for å komme seg i barnehagen... derfor flatt lys og elendig fargegjengivelse... Beklager! Får heller legge ut et barnehagebilde når vi får dem :)

Mønster: Eget, med utgangspunkt i Meedoms grunnmønster a-form str 104
Stoff: Et gammelt dynetrekk som min mor forteller meg er arv fra min fars tante Inga
Den skjønne Minniespenna kommer forresten fra SanneLippa :D
6 kommentarer:

 1. Så søt kjole :)

  Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

  Ha en solrik og deilig helg.

  SvarSlett
 2. Kjempesøt kjole, og ein herleg modell!

  SvarSlett
 3. Så herlig kjole og supersøt modell :)

  Jeg har en liten oppmerksomhet til deg inne på bloggen min. En gave rett og slett. Kom innom og sjekk ut hva som venter på deg.

  http://iensving.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award-til-meg.html

  SvarSlett
 4. Å, så hyggelig! Tusen takk :) Må tenke litt på hvem jeg skal gi den videre til :)

  SvarSlett