mandag 25. juli 2011

Kosebukse til lille Nella

Tatt i betraktning Nellas enorme kjolebeholdning så har jeg vært fornuftig og sydd en bukse til henne denne gang. Kosebukser har hun nemlig alt for få av, og det er tross alt kose oss vi gjør mest her hjemme. Denne buksa er i samme chenillestoff som min grå sukkertøykjole. Utrolig mykt og behagelig stoff. Knallrosa ribb i midja og på beina og en liten ribbapplikasjon av en babyelefant løfter buksa ut av det kjedelige grå. Elefanten tegnet jeg av fra en av storesøsterens bøker. Den ble ikke helt perfekt, men pytt pytt. Størrelse 68, men den var veldig romslig i størrelsen så denne kan hun ha lenge!
Denne gang tok jeg ikke frem overlocken, men sydde hele buksa på Singer QS med falsk overlocksøm. Gikk som en drøm :) Så slapp jeg alt det grå velourstøvet overalt i overlocken og jeg vekte ikke en sovende Nella (overlocken bråker jo en del mer enn symaskina...).
Storesøstra har bestilt lik bukse så det kommer nok en større versjon i løpet av uka.

Materiell: Knall rosa ribb fra Stoff & Stil og grå chenille fra restebordet på samme sted.
Mønster: City Mouse fra Ottobre 4/11, str 68
4 kommentarer:

 1. Hei! Kom inn på bloggen via Sykroken.

  Kjempesøt bukse! Har sydd mange sånne bukser til jenta mi som er to og et halvt år. De er jo så gode å ha på og så passer de så lenge på grunn av ribben =)
  Flotte bukser på søt jente!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Tusen takk søte dere! Fornøyd med både buksa og jenta ja :D

  SvarSlett