fredag 27. mai 2011

En klinkekul kosekjole!

Da har jeg sydd mitt første plagg fra boka Made by me. Dette ble jomfruturen for mine to nye Singer-maskiner. Og jammen meg var det morsomt å sy på dem! Her er brukt både rettsøm, sikksakk og bokstaver (dog er applikasjonen med bokstaver ikke helt ferdig...), 3- og 4-søms-overlock, rullesøm og løpegang med strikk. Med unntak av rettsøm og sikksakk var vel alt dette førstegangsopplevelser for meg :D
Dagens nybegynnertabbe? Å klippe ut to høyre-ermer... he he.

Kunne tenkt meg å leie inn en litt smalere kjolemodell for photoshoot eller i det minste gjøre litt redigering i photoshop, men jeg lar all selvhøytidelighet fare og presenterer meg for dere med alle humper og bumper intakt... Forhåpentligvis sitter den hakket penere til høsten ;)
Flekkene dere ser i stoffet er henholdsvis melk og brun saus, takk til mine to snupper...

Mønster fra syboka Made by me. Grått stoff av (for en amatør) ukjent type (men stretchy og veldig mykt og deilig) fra Stoff og Stils restebord. Lilla prikkestoff i bomull fra samme sted.


3 kommentarer:

 1. Kjempesøt! Og ser deilig ut å ha på :)

  SvarSlett
 2. Så flott den var! Er det ammekjole siden det ser ut som om den har en søm under bysten, eller er det melkeflekken?

  SvarSlett
 3. Lene: takk! Den er kjempedeilig å ha på, jeg har flytta inn i den :D

  Susanne: Nei, er bare sammensyingen mellom bærestykke og skjørtet du ser. Men den har strikk i halsringningen så den er veldig ammevennlig (om enn med litt mer blottlegging).

  SvarSlett