søndag 12. februar 2012

Eget mønster på selekjole

Denne uka har det vært mye syprosjekter, først i hodet mitt, så på tegneblokka, deretter på klippebordet og til slutt ble det jammen meg kjoler av det :D 


Utgangspunktet for denne ukens mønstertegnesession var en av de første kjolene jeg sydde da sydilla tok meg. Her må jeg ha hatt flaks. Dette var før jeg kunne noe som helst, jeg hadde ikke noe mønster, bare målte kjolelengden på en dongerikjole og klippet og sydde i vei og den satt som et skudd. Sant å si var det den mestringsfølelsen som fikk meg til å ramle utpå sykjøret og jeg har "lengta litt" tilbake til den kjolen :) 

Denne uka tegna jeg av kjolen som var en 86/92 i størrelse, og forminska/forstørra mønsteret til 74/80 og 98/104, som er størrelser hvor jeg har levende modeller å teste på ;) Litt justeringer måtte gjøres underveis, men nå er jeg så fornøyd! Vi snakker ikke om en revolusjon her, dette er en enkel selekjole, men det at jeg har tegna mønsteret fra grunnen av og laget det i tre størrelser er for meg en milepæl og jeg er stolt ;)  Så nå har jeg min egen signaturkjole som kan varieres i det uendelige! Ikke umulig jeg lager flere størrelse etter hvert heller ;)

Her kommer litt actionbilder av jentene sammen og så får heller hver kjole få sitt innlegg siden jeg ikke liker så lange innlegg ;)5 kommentarer:

 1. Kule kjoler asså. Retro-feeling!

  SvarSlett
 2. Så flotte kjoler. Morsomme applikasjoner du har satt på også. Moro hvordan det gir inspirasjon når man får til :)

  SvarSlett
 3. Så tøffe kjolar, og gøy at du har laga mønsteret sjølv! Så herlege barn du har! :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for så mange gode kommentarer! Ja, det er ekstra morsomt å ha laget mønsteret selv! Vurderer å sy disse for salg sånn i liten skala ;)

  SvarSlett