fredag 24. februar 2012

Min første kjolebestilling!

En ansatt i barnehagen falt helt for Hannas dragelåskjole og spurte om jeg sydde kjoler på bestilling. Hun hadde lagt merke til at Hanna hadde så mye fine klær som ikke så ut som de kom fra H&M og hun hadde nå fått fortalt at det var jeg som sydde dem. Hun ville kjøpe kjole til barnebarnet sitt. Jeg ble veldig smigret, men sa at "nei, jeg syr ikke på bestilling, dessverre". Men etter å ha tygget på det noen dager så ombestemte jeg meg. Man skal jo utfordre seg selv, ikke sant? Og det er jo begrenset hvor mange flere kjoler jentene mine trenger...

Bortsett fra at den ikke skulle være rosa så fikk jeg frie tøyler. Etter å ha sydd ferdig kjolen så ble jeg litt usikker på om den ble litt for spesiell og retro, så derfor sydde jeg en i helt andre farger så får kunden velge på mandag. Inspirert av Heilt spesiell har jeg testet bisebånd på lommene denne gang, litt klønete å sy, men jeg syns resultatet ble bra.

Mønster: Eget, str 98
Materiell: Grønn stretchcordfløyel fra Textart, gulblomstret bomull, hjertestrykemerke, lys lilla skråbånd og bisebånd fra Stoff og stil, blomstret cord av ukjent opphav, knapper fra etsy.com.
2 kommentarer:

  1. Ble vedlig søt da! Det blomstrete lommestoffet kommer også fra Stoff og stil. :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Aha, Stoff og stil det også ja, en lykkepose da tenker jeg :)
    Kunden likte den, hun kjøpte faktisk begge kjolene :D

    SvarSlett