søndag 2. oktober 2011

Ukens gjesteinnslag - Mormor strikker og strikker, denne gang votter og sokker

Nok en gang er det mormor som står for ukens gjesteinnslag. Denne gang er det hennes store produksjon av sokker som står i fokus. Sokker trengs det mye av, men neppe så mye som dette ;-) Har mye voksensokker også, men de har jeg ikke tatt bilde av ennå. Hjemme i mormorhuset er det minst en eske med ferdige sokker til både store og små som mangler eier så om noen trenger sokker er det mulighet for å kjøpe, bare rop ut! :)
Og så har jeg slengt på noen votter også. H brukte strikkevotter i barnehagen hele vinteren. De holder godt på varmen selv når de er våte og de er mye enklere å leke med enn store uhåndterlige dunvotter :) Votter kan dere nok også bestille :D3 kommentarer:

  1. Raggsokker er en nødvendighet om vinteren. Jeg ELSKER hjemmesydde sokker og er veldig glad mamman min strikker masse deilige sokker til meg :)

    SvarSlett
  2. Deilig med hjemmestrikkede sokker og votter. Min mormor var også en sokkestrikker. Jeg synes det egentlig er ganske kjedelig å strikke sikker, men er glad for at andre liker det!

    SvarSlett
  3. Jeg har vel ikke strikket sokker siden skoletiden. Men er veldig glad for at min mor gjør det :D

    SvarSlett