onsdag 7. mars 2012

Knæsj knytebukse

Denne knytebuksa har ligget halvferdig siden november... men nå er den ferdig :D Har forminska mønsteret fra Made by me og er fornøyd med resultatet! Kunne nok vært litt kortere i overdelen, men det er ikke så farlig. Syns den kongeblå chenillen er så nydelig og med knallrosa ribb til ble det herlig knæsj :) Hjertet er applikert på med frihånd, burde nok tatt meg tid til å stryke det fast først, men det gjør ikke så mye at det ble litt bulkete. Modellen er i alle fall fornøyd, en sånn bukse er jo så deilig å ha på med god plass til å bevege seg! Jeg gjorde noe feil når jeg forminska så fram og bakstykket er så godt som like... vel vel, ikke noe problem nå kan man forandre antrekk ved å la hjertet være foran eller bak ;)

Se bort fra matflekkene... ;)

Mønster: Jubel knytebukse fra Made by me i forminska utgave
Stoff: Kongeblå chenille og rosa ribb fra Stoff og stil

10 kommentarer:

 1. Så kjempesøt bukse. Det som er bra med å sy selv er jo at det bare er du som vet hvordan det egentlig skal se ut, mens andre ser jo resultatet og tenker det er flott. For buksa var flott den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, det spiller ingen rolle om det ikke alltid blir helt etter mønsteret så lenge det funker :)

   Slett
 2. Så skjønn bukse og nydelig lita frøken. Herlig med sterke farger.
  Mykje fint du lagar La meg til som følger eg.
  -Lene-

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Og så koselig at du vil følge meg :D

   Slett
 3. Så fin! Artige farger sammen! :) Lurer på å kjøpe mønsteret. Ser mange er fornøyde med det, og buksene ser kjempefine ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, syns fargekombinasjonen ble morsom :) Jeg lurer også på å kjøpe mønsteret så har jeg det i flere størrelser. Sånne bukser er jo kjempedeilige på!

   Slett
 4. Kjempefin bukse, og knallfine farger. Synes det er så fint med masse farger på barn :) Går hun lille skjønne allerede?

  SvarSlett
  Svar
  1. Fargene er ikke for sarte sjeler, men jeg syns den ble kul :D Og ja, lillemor har jo stabbet 2-3 skritt en stund nå, men i går begynte hun å gå ordentlig! :D

   Slett
 5. De der buksene så skikkelig deilige og behagelige ut. Kanskje du kan begynne å produsere disse i voksenstörrelser? Jeg vil ha, jeg vil ha!!!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, i de fargene også?? Det hadde vært noe ja :D

   Slett