lørdag 29. juni 2013

Junibursdagsgavene

Om det er lite sytid så er det ennå mindre tid til bloggen nå så her kommer et oppsamlingsheat på bursdagsgavene til junibarna. Ble mest singoallakjoler denne måneden. Mest gjenbruk ble det også.

Først ut er et snurreskjørt til Hermine som fylte fire år 6. juni. Stoffet kommer fra et dynetrekk kjøpt på Åhlens:

 
 
I dag har jeg sydd ferdig tre singoallakjoler. To like som skal gis i gaver til barnehagevenninner av Hanna. Tamara feirer femårsdagen sin i dag og Mali feirer 4 år på mandag. Stoff og knapper valgt ut av sjefsdesigner Hanna. Selv valgte Hanna en kjole med motsatt stoffkombinasjon, noe hun ubeskjedent konstaterte var en "kjempegod ide". Når venninnene ser at hun har nesten lik kjole som de får vil de "bli så glade at de hopper i taket av glede". La oss håpe hun har rett :) At begge venninne fikk like kjoler byr ikke på problemer siden Tamara nettopp har flyttet fra barnehagen. Til disse har jeg brukt samme dynetrekk som i Hermines skjørt, samt en gammel bomullsduk.

 
 
 
Sist ut er nabojenta Noomis kjole. Noomi feirer sin toårsdag senere i dag, men fikk gaven for en god stund tilbake slik at hun fikk bruke den i syden. Stoff fra restebordet på Stoff og stil.


1 kommentar: