tirsdag 11. september 2012

Dora the explorer!

I helga var jeg på jentetur i Haag. Og der fant jeg en finfin stoffbutikk... kom derfor hjem med 10 meter stoff og 9 meter skråbånd... Se her:
Hanna ELSKET Dorastoffet og det måtte bli kjole MED EN GANG. Så det gikk rett i vaskemaskinen, så klippet vi det etter barnehagen i går og jeg sydde den etter hun hadde lagt seg. Hun var i fyr og flamme i dag tidlig og sprader nå rundt i barnehagen og viser den stolt frem til alle der. Hun har selv valgt ut stoffene og skråbåndet og jeg syns det ble en morsom kombinasjon:)


Mønster: Basismønster fra Meedom i 104/110.
Materiell: Dorastoff og skråbånd fra Schrøder i Haag, Nederland, prikkete stoff fra Stoff og stil

6 kommentarer:

 1. Kjempe fin! Helt enig med Hanna, veldig bra kombinasjon av skråbånd og stoff.
  Veldig fine de andre stoffene du fant på tur og! Gleder meg tilå se hva de blir til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, hun har et øye for detaljer og kombinasjoner :D Jeg gleder meg også til både de og resten av det overfylte stofflageret blir til noe fint ;)

   Slett
 2. hei, fant deg via Sykroken og må bare si, du lager masse fint! Er du kanskje Nederlandsk, knuffel høres sånn ut. Jeg er Nederlandsk og er ny til den Norske syverden :o)

  Hilsen fra Tvedestrand...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk!
   Nei, jeg er nok ikke nederlandsk, men det stemmer at merkenavnet knuffel er det. Har et nederlandsk vennepar som vi besøkte for noen år siden, eldstejenta deres som da var to år hadde en bok hun elsket og som vi måtte lese om og om igjen, og da lærte jeg ordet "knuffel" som jeg syntes lød fint og var et koselig navn :)

   Slett
 3. Så herlig kjole og masse flotte stoffer :)

  Jeg har et blogglotteri på gang så smett innom og trekk noen lodd da vel :)

  SvarSlett