onsdag 24. april 2013

Handmade er endelig her!

Ja, da er endelig Handmade i hus.Tenk at jeg som ikke visste opp-ned på en symaskin for 3 år siden  nå er bidragsyter i en sybok! Og ikke nok med det, men mine små prinsesser fikk stå modell for noen utrolig flotte kjoler :D

Her kommer et lite stolt-syerske-og-stolt-mamma-billedras. Ikke tro at kvaliteten på bildene her har sammenheng med kvaliteten på bildene i boka, dette er elendig fototeknisk av meg: bilder tatt av bilder i en bok med blitz i dårlig kveldslys, men dere får nok et inntrykk og så er det bare å kjøpe boka for å se ordentlig :D (Og nei, jeg får ikke royalty av hver solgte bok ;))
 
Her er oppslaget med min spisesmekke, av samme mønster som dere har sett noen ganger før her på bloggen. Og med Gulltanns Ada som skjønn modell:
 
 
Jentene sto modell sammen for Kobras herlige selekjoler:
 


Hanna sto også modell for en nydelig kjole fra Karis Trå med tilhørende lue og votter :)

Og ei jente fra Hannas barselgruppe sto modell for herlig alvekjole fra Mo9cas design:



Mye fint i denne boka og jeg har allerede tegnet av de første mønstrene så jeg håper dere får se min variant av noen av disse plaggene snart :)




søndag 21. april 2013

Bursdagssesong!

April er en travel måned i Knuffelhuset, både sosialt og på jobb. Men litt har jeg da fått sydd innimellom, mest bursdagsgaver.

Grønn singoallakjole til lille E i gata som feiret 2årsdag forrige helg. Nella står noe motvillig modell (hun ble veldig sint da hun skjønte at det ikke var hennes kjole....). Det morsomme grønne stoffet kommer fra høstens jentetur i Haag. Lagt opp med trippelsømmen på cover'n siden jeg syns det er så gøy ;)





Vi var også i fireårsdag forrige helg og bursdagsbarn S fikk et Knuffelskjørt med pomponger og ei lilla lue. Hanna sto velvillig modell og lillesøster fant seg ei lue fra mammaens overskuddslager og stilte seg opp hun også ;) Det grønnprikkete stoffet er fra restebordet på Stoff og stil. Hvit ribb i midja og hvite pomponger, samt den lilla ribben til lua er også fra Stoff og stil. Monstertruckene kommer selvsagt fra Sydilla.

 



mandag 15. april 2013

Superenkle skjørt

Jeg har mye rester av bomullsstoffer som jeg gjerne vil bruke opp og jeg har en 4åring som bare vil gå i skjørt og kjoler. Så nå har jeg begynt å prøve meg litt på helt enkle bomullsskjørt med ribb i livet. Kjempefine til å ha over tights i barnehagen og veldig raske å sy. Det lilla skjørtet gikk til eldstemann som var veldig begeistret for pynteborden nederst. Doraskjørtet skulle være bursdagsgave, men det ble litt for stivt og klumpete syns jeg. Det syns ikke minstemann som la sin elsk på det. Så da kom det til nytte allikevel :D Her er forresten det som ble bursdagsgaven, en variant i jersey.
Sånne skjørt er jeg redd dere kommer til å se mer av fremover ;)

Mønster: Eget (to rektangler)
Stoff: Dorastoff fra shoppingen i Haag, rød ribb fra og lilla blomsterstoff fra restebordet på Stoff & Stil,  lilla Hilcoribb fra Sydilla.




 



 

søndag 7. april 2013

Ferie på en snurr

Andre uka på Tenerife var vi sammen med et vennepar og deres to barn. Jeg hadde med nye snurreskjørt i bursdagsgave til jentene. Og Hanna fikk selv et som matchet venninna Sofies skjørt.
Dessverre har jeg ikke husket å ta bilder av eldstemann i sitt skjørt...
 
Mønster: Rundklippet skjørt
Materiell: Rosablomstrete og grønnprikket bomull fra Stoff og stil, hvit ribb og hvite skråbånd fra Stoff og stil. Hjerteknapper fra etsy.com