søndag 31. mars 2013

Rosa sommermatch

Mannen kjøpte matchende shorts til jentene i USA i vinter og før sydenturen sydde jeg matchende singleter. Nellas trøye ble kanskje litt vel tettsittende, men det får gå ;)
Kledde dem opp til fotografering i antrekkene flere ganger i syden, men det var ikke så enkelt å få dem til å stille opp, så dere får ta bildene som de er..
Og denne typen mønster er selvfølgelig valgt for å kunne øve med kantbåndsapparatet på coverstitchen. Og så er de lagt opp med trippelsøm på coveren. Jammen meg er den morsom den maskina!

Mønster: Diamond Deer, str 92 og Happy Animals (uten ermer), str 110. Begge fra Ottobre 3/11
Stoff: Rosa jersey fra Sydillas restekurv på Symessa, hvit ribb fra Stoff og stil




 







 

tirsdag 19. mars 2013

Lillemor i apekattgenser - litt mimring

Apekattgenseren var av de første genserene jeg sydde i 2011. Jeg ser jo nå at den ikke er så veldig proff, men jeg var veldig stolt og fornøyd, og den funker jo fortsatt! Så her er minstemann i apekattgenseren. Og ja, det er yoga hun driver med...
Og her er blogginnlegget fra den gang da, med Hanna som modell.


søndag 17. mars 2013

Bursdagsgave til A

Venninne A i barnehagen fylte 4 år på fredag. Hanna ble syk og kom seg ikke i bursdagsselskap, men vi fikk overlevert gaven som jeg håper faller i smak.
Hanna stilte som fotomodell som vanlig.
Siste rest av det lilla festoffet ble til et barnehageskjørt. Ribb i livet og rullefald.

Mønster: Eget, ca str 110
Stoff: Lilla feer fra Sydilla, lys lilla ribb fra Hilco








fredag 15. mars 2013

Forrige helgs ferieproduksjon

Knuffelfamilien flyr til Tenerife i morgen tidlig for to uker i sol og varme :D I den forbindelse tok jeg et lite syraid forrige helg etter klipping tidligere i uken. Her er det som kom ut av helga. Det kommer egne innlegg på de forskjellige plaggene etterhvert som jeg får actionbilder, men dette er altså en smakebit :)

onsdag 6. mars 2013

En monstertruckbestilling

En kollega ble begeistret over Nellas monstertruckgenser og lurte på om det stoffet fantes i andre farger enn RÅÅÅSA, og det gjør det jo! Så da ble det en bestilling på blå monstertrucker til hennes 5 år gamle sønn. Hadde akkurat nok stoff igjen så da fikk jeg jo rydda litt i beholdningen også.
Denne gang har jeg brukt trillingsøm nede på genseren, med synlig coversøm for litt røff effekt. Ribb i ermene slik at den kan brukes lenge.

Har allerede fått actionbilder av den fornøyde kunden, ser ut som det har vært en morsom fotosesjon :D Legger ved et par bilder av storesnuppa også som lot seg overtale til å prøve genseren til tross for at den hadde guttefarger ;)

Mønster: Eget, str 116
Stoff: Blå og sorte monstertrucker fra Sydilla, svart ribb fra Stoff og stil



 



 


 

lørdag 2. mars 2013

Knuffel er med i sybok!

Snart kommer det en ny sybok fra redaktøren av Made by me.
Den nye syboka kommer fra Motor Forlag i april og heter

HANDMADE
Norges beste syoppskrifter


Jeg har fått med et av mine mønster i boka! I tillegg stiller småsnuppene som modell på to bidrag, så jeg kjenner til noen av oppskriftene og dette blir bra! Boka inneholder 50 oppskrifter og mønsterark i 100% størrelse. Boka er også Hovedbok i Hobbyklubben og er i salg fra 15. april.
Les mer om boka på forlagets facebookside.

House of Hopen har konkurranse på sin side hvor du kan vinne boka!

Gleder meg!