søndag 26. august 2012

Barselgave og en liten ting til storebroren

Var på barselbesøk hos en vennefamilie forrige søndag. Da hadde jeg med et barselsett til lillesnuppa og en joggebukse til den stolte storebroren. Kantet både jenten og guttens klær med lime ribb for at de skulle matche litt :)

Mønster:
Gutt: Velourbukse High Jump fra Ottobre 4/11 modifisert med egenkomponerte lommer, str 104
Jente: Petit Fee kjole, Sortilège leggings, White Rabbit genser; alle fra Ottobre 1/11, str 68. Egenkomponert smekkemønster.

Stoff: Stjernejersey, lime ribb, lilla isoli og grå isoli fra Stoff og stil. Restestoffene til smekkene kommer også fra Stoff og stil. Knapper fra etsy.











torsdag 16. august 2012

UFOen som ble FO, men for sent!

Jeg har lenge hatt et redesignprosjekt liggende uferdig. Kun ribben har manglet, men det har alltid stått for langt bak i køen. Denne uka fikk jeg endelig sydd ferdig knytebuksa! Syns den ble kjempefin! :D Men dessverre var den for liten for Nella nå ;) Heldigvis har vi ei jente i nabohuset som er noen måneder yngre, noen kilo lettere og noen cm kortere. Så jeg har gitt den bort og håper den passer til henne :)
Men actionbildene får dere av snuppa mi denne gang!

Mønster: Jubel knytebukse fra Made by me i modifisert utgave, tydeligvis ca str 80 ;)
Materiell: Avlagt kortbukse og rød ribb fra Stoff&Stil.











lørdag 11. august 2012

Tid for barnehage!

Høsten er like om hjørnet og knuffelbarna har begynt i barnehagen. Hanna hadde snaut med joggebukser så jeg har planer om å sy noen til henne. Hun bestemte selv at hun ville ha med ROSA eller LILLA lommer. Så her er første bukse ut i sort isoli med knallrosa lommer.
Mønsteret er det gode gamle, modifiserte Ottobremønsteret (High jump fra Ottobre 4/11) med egenkomponerte lommer, nå i størrelse 104.

Materiell: Sort isoli og rosa ribb fra Stoff og stil, rosa isoli fra Kreativ og snørebånd fra Myluckynumber9 på etsy.com.

Har bare actionbilder siden buksa gikk rett på bestilleren som på bildene danser til Justin Biebers "Baby" :D